Vacatures elektriciens in Leiden

Vacatures voor elektriciens in Leiden en omstreken

Op zoek naar vacatures voor elektriciens in Leiden en omgeving? Bij Stroom-storing.nl zijn er voldoende mogelijkheden voor goede opgeleide en ambitieuze elektriciens in Leiden en omstreken. Of je nu net uit de opleiding komt of al enige jaren ervaring hebt, kijk in ons vacatureoverzicht voor de actuele mogelijkheden. Wij zijn werkzaam door de hele Randstad en 24/7 bereikbaar bij storingen. Lees hier wat belangrijke eisen zijn die wij stellen aan elektriciens bij Stroom-storing.nl en waarom jij bij Stroom-storing.nl aan de slag wilt gaan om een volgende stap in jouw carrière te zetten en jouw kwaliteiten in te zetten binnen een deskundige organisatie.

Vacatures elektricien Leiden

Belangrijke waarden waarvan wij ook willen dat onze elektriciens deze waarborgen

Wij zijn altijd bereid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Daarom kun je voor vacatures voor elektriciens in Leiden altijd even een kijkje op onze website nemen. 

Dit zijn belangrijke eigenschappen die wij graag in onze werknemers zien:

Waarom werken bij Stroom-storing.nl?

Bij Stroom-storing.nl bieden wij een aantrekkelijke werkomgeving met afwisselende werkzaamheden. Naast het verhelpen van storingen ben je betrokken bij het opnieuw installeren van groepenkasten en het uitvoeren van onderhoud. We zijn een vakkundige organisatie en vinden het belangrijk dat werknemers doorlopend worden bijgeschoold om zo de beste kwaliteit werkzaamheden te garanderen. Je voert niet alleen werkzaamheden uit bij particulieren, maar komt ook terecht bij allerlei interessante bedrijven en instellingen, zoals scholen. 

Neem zeker eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken of er mogelijkheden zijn en hou onze vacaturepagina in te gaten om te zien of er een vacature voor een elektricien in Leiden openstaat. Wij kijken ernaar uit om een mogelijke samenwerking te bespreken!

vacatures elektriciens Leiden
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100