Uitbreiden meterkast Den Haag

Uitbreiden van uw meterkast in Den Haag

Het is belangrijk voor uw veiligheid om uw meterkast goed te onderhouden en ook uit te breiden wanneer dit nodig is. Stroom-storing.nl helpt u hier graag bij het uitbreiden van uw meterkast in Den Haag en omgeving. Onze experts zijn dagelijks bezig met allerlei elektra-werkzaamheden. Bij Stroom-storing.nl installeren we namelijk niet alleen elektrawerken, maar onderhouden, renoveren en vernieuwen we deze ook. Bovendien staan wij 24/7 voor u klaar. Ook wanneer de stroomstoring zich bijvoorbeeld midden in de nacht voordoet, kunnen wij u dus helpen.

Installing electric meter

Over Stroom-storing.nl

Stroom-storing.nl zorgt ervoor dat er in de gehele Randstand 24/7 elektriciens paraat staan. Deze elektriciens zijn goed opgeleid en daardoor echte experts. Wij komen bij u langs wanneer dat nodig is. Vakmanschap tegen een scherpe prijs, dat is waar Stroom-storing.nl voor staat. Bovendien zorgen wij op elke locatie dat er een plaatselijke elektricien voor u klaarstaat, zodat deze altijd snel ter plaatse is.

Meterkast uitbreiden in Den Haag en omgeving: uw veiligheid is belangrijk

De groepenkast in uw meterkast vormt het hart van uw elektrotechnische installatie. Het is belangrijk voor uw veiligheid dat deze aan alle eisen van de moderne tijd voldoet. Soms is het nodig om meerdere groepenkasten te installeren en uw meterkast dus uit te breiden. Dit is bijvoorbeeld nodig als u extra stopcontacten laat plaatsen of als u een nieuwe keuken krijgt met een ander soort kookplaat dan voorheen.

Alle elektrawerken worden uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving die gelden op het gebied van veiligheid. U kunt er dus op rekenen dat Stroom-storing.nl elektrawerken installeert die veilig zijn en dat de uitbreiding van uw meterkast ook veilig gedaan wordt.

Uitbreiden meterkast Den Haag
uitbreiden meterkast Den Haag

Een vakkundige en voordelige uitbreiding van de meterkast

Stroom-storing.nl denkt graag met u mee om de meterkast zo voordelig mogelijk te uit te breiden. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook rekenen op efficiency en vakkundigheid. Stroom-storing.nl adviseren u graag en stelt vrijblijvend een offerte op.

Andere werkzaamheden

Naast het uitbreiden van uw meterkast in Den Haag kan het installatiebedrijf u met de volgende werkzaamheden helpen:

  • het oplossen van (stroom)storingen
  • het vervangen van elektrische bedrading
  • herstelwerkzaamheden na een storing
  • het plaatsen van stopcontacten, groepen en groepenkasten
  • het aansluiten van binnen- en buitenverlichting
  • complete renovatie van het elektriciteitsnetwerk

Contact opnemen

Meterkast uitbreiden in Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op. Contact opnemen kan via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Op deze manier kunt u meer informatie krijgen over het uitbreiden van uw meterkast in Den Haag!

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100