Stroomstoring Den Haag

Heeft u een stroomstoring in Den Haag? Stroom-storing.nl biedt hulp

Heeft u ineens een stroomstoring in Den Haag en kunt u dit niet zelf oplossen? Geen paniek! De elektriciens van Stroom-storing.nl komen u snel en vakkundig helpen!

Een stroomstoring komt altijd onverwachts en altijd ongelegen. Stroom-storing.nl werkt dan ook niet met kantoortijden. We staan 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar voor u klaar en kunnen er over het algemeen binnen een uur zijn.

stroomstoring Den Haag

Uitgebreid netwerk en vakbekwame elektriciens

Als u een stroomstoring in Den Haag heeft, dan kan Stroom-storing.nl u snel komen helpen, omdat wij een uitgebreid netwerk hebben. Er staat altijd een elektricien paraat. Bovendien werken wij alleen maar met experts. Alle elektriciens zijn goed opgeleid. Het is namelijk erg belangrijk om uw stroomstoring op een veilige manier op te lossen!

Over Stroom-storing.nl

Stroom-storing.nl is een elektra-installatiebedrijf dat u te hulp kan schieten in de regio’s Rotterdam, Utrecht, Leiden, Den Haag en Amsterdam. Wij verrichten allerlei soorten elektrawerken in en rondom woningen, MKB-bedrijven, scholen en verenigingsgebouwen.

U kunt voor nog meer elektrawerken bij ons terecht: het vervangen van elektrische bedrading, het verhelpen van elektrastoringen, het uitvoeren van herstelwerkzaamheden na een storing, complete renovatie van uw elektriciteitsnetwerk, plaatsen, vervangen of uitbreiden van groepenkasten, het aansluiten van verlichting, het installeren van elektrische keukenapparatuur, het plaatsen van stopcontacten, het aanleggen van buiten- en tuinverlichting, het aanbrengen schakelaars, en het installeren afzuiginstallaties.

stroomstoring Den Haag

Installing or repairing electrical panel

Veiligheidsgarantie

Het is niet alleen zo dat de elektriciens veilige installaties plaatsen omdat ze goed opgeleid zijn. Alle elektrawerken worden enkel en alleen uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving die op het gebied van veiligheid gelden.

Contactgegevens

Stroomstoring in Den Haag? U kunt Stroom-storing.nl bereiken via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, aan de Rooseveltstraat 55. Als u een stroomstoring heeft en snel hulp nodig heeft, dan kunt u altijd het beste bellen. Dat werkt het snelste!

Schroom niet om contact op te nemen. Stroom-storing.nl helpt u bij een stroomstoring, maar adviseert u ook graag!

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100