Stoppenkast vervangen in Leiden

Een stoppenkast vervangen in Leiden en omgeving

Ook voor het vervangen van een stoppenkast in Leiden en omgeving kunt u terecht bij Stroom-storing.nl. Waarvoor is een stoppenkast precies nodig en wanneer dient deze vervangen te worden? De stoppenkast is cruciaal voor het gebruiken van elektronische installaties thuis of bij een bedrijf en zorgt voor de aansluiting tussen de apparaten in een pand en de energieleverancier. De primaire functie van een stoppenkast is om het gebouw te beschermen tegen schade door kortsluiting en externe invloeden, zoals het weer, die huishoudelijke apparaten kunnen beschadigen.

Het kan zijn dat een verouderde stoppenkast niet meer voldoet aan de huidige wetgeving. Dan kunnen aanpassingen gewenst en in sommige gevallen zelfs verplicht zijn om de veiligheid te kunnen waarborgen. Ook als de bedrijfsactiviteiten worden aangepast, waardoor er meer wordt verlangd van een stoppenkast kunnen aanpassingen noodzakelijk zijn. Een onderneming in de horeca zal een hoger spanningsniveau willen kunnen doorvoeren en er zullen veel apparaten tegelijk gebruikt worden. We gaan hier in op de redenen om een groepenkast te vervangen.

Stoppenkast vervangen in Leiden

Wanneer dient een stoppenkast vervangen te worden?

Er zijn een aantal momenten waarop het raadzaam is om een stoppenkast te laten vervangen. Dit kan het geval zijn op het moment dat er meer elektronische apparaten dan groepen binnen de woning of het bedrijf zijn. Oudere stoppenkasten zijn vaak niet voorzien van een aardlekschakelaar. Dit is risicovol, omdat deze functioneert als beveiliging van de apparaten. Daarnaast kunnen de stoppen vaak sneller doorslaan waardoor u zonder elektriciteit komt te zitten bij de betreffende groep. Bij ingrijpende wijzigingen aan de groepen kan het verplicht zijn om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de nieuwste ISO-norm.

Een stoppenkast vervangen in Leiden? Neem contact op met Stroom-storing.nl

Wilt u een stoppenkast vervangen in Leiden en omstreken? Neem dan contact op met Stroom-storing.nl. Niet alleen kunnen wij bij Stroom-storing.nl zorgen voor de vervanging van een bestaande stoppenkast, wij kunnen ook regelmatig onderhoud uitvoeren en elektra storingen verhelpen. In geval van stroomstoringen staan wij 24/7 voor u klaar. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen, zoals scholen. Daarbij zijn we gespecialiseerd in zowel renovatie- als verbouwprojecten. 

Wij begrijpen bij Stroom-storing.nl dat de ieder bedrijf of organisatie specifieke wensen en behoeften hebben en bespreken de mogelijkheden dan ook graag met u in een persoonlijk gesprek. We kunnen een stoppenkast vervangen in Leiden en omstreken en nieuwe groepenkasten vakkundig en netjes installeren. Onze elektriciens beschikken over jarenlange expertise.

stoppenkast vervangen in Leiden
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100