spoed elektricien Amersfoort

Welke klussen kan een spoed elektricien in Amersfoort voor u doen?

Zoekt u met spoed een elektricien in Amersfoort? De elektriciens van Stroom-storing.nl kunnen u 24/7 te woord staan en een professionele elektricien naar u toe sturen. Als u dus echt met spoed een klus wilt laten uitvoeren, kunt u altijd bij Stroom-storing.nl terecht. Is de stroom bij u bijvoorbeeld uitgevallen? Dan wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Waxinelichtjes zijn tijdelijk wel een leuke oplossing, maar natuurlijk niet voor de langere termijn. De elektricien helpt u bij kortsluiting, elektriciteitsproblemen, een probleem van de aardlekschakelaar, aardlek storing of technische storing. Dit wilt u natuurlijk allemaal snel oplossen.

spoed elektricien Amersfoort

Wat te doen bij een stroomstoring?

In Nederland zijn we gewend aan het feit altijd gas en licht te hebben. Helaas zitten we gemiddeld 22 minuten per jaar zonder stroom. Deze momenten maken dat u beseft dat we heel afhankelijk zijn van energie. Ondanks dat een stroomstoring meestal niet direct gevaarlijk is, is het natuurlijk wel erg vervelend.
Wat kunt u doen, mocht u een stroomstoring opmerken? Eerst kijkt u of er niet simpelweg een stop gesprongen is. Mocht dat niet het geval zijn, check dan bij de buren of zij hetzelfde probleem hebben. Als het buiten donker is, kunt u kijken of de lantaarns op straat wel branden. Online kunt u opzoeken wat actuele stroomstoringen zijn in Nederland. Zorg er verder voor dat u de vriezer en koelkast dicht houdt, zo houdt u de producten koel. Kaarsen en waxinelichtjes geven u ondanks stroomgebrek licht. Ook een zaklamp met goede batterij of knijpkat zorgen dat u licht hebt.

Wat is een ander voorbeeld van een spoedklus?

Het installeren van een koolmonoxidemelder is een hele veilige optie. Koolmonoxide is namelijk onzichtbaar en geurloos. Dat maakt deze stof behoorlijk gevaarlijk. Als u het heeft ingeademd kunt u namelijk erg ziek worden of zelfs overlijden. Koolmonoxide ontstaat als iets niet volledig is verbrand, bijvoorbeeld in een kapotte kachel of cv-ketel die slecht is geïnstalleerd. Dat kan zomaar in elk huis gebeuren. Hang dus ook de koolmonoxidemelder op, of laat hem door ons installeren!

spoed elektricien Amersfoort
spoed elektricien Amersfoort

Veiligheidsgarantie

Het is niet alleen zo dat de elektriciens veilige installaties plaatsen omdat ze goed opgeleid zijn. Alle elektrawerken worden enkel en alleen uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving die op het gebied van veiligheid gelden.

Contact met een spoed elektricien in Amersfoort

Stroom-storing.nl biedt allerlei mogelijkheden om met spoed uw klus af te handelen. Bel ons via 0800-0100 en we komen meteen met antwoorden en oplossingen. Onze spoed elektricien in Amersfoort staat graag voor u klaar.

spoed elektricien Amersfoort
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100