Over ons

Een sterke schakel in elektrotechniek

Stroom-storing.nl is het installatiebedrijf met vakbekwame elektricien en elektromonteurs. Wij zijn voor alle type elektrawerken in en rondom woningen, scholen, verenigingsgebouwen en MKB-bedrijven inzetbaar in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij een snelle inzet van elektriciens en elektromonteurs alle dagen van het jaar, rondom het uur garanderen. Dit maakt ons tot een sterke schakel in elektrotechniek bij stroomstoringen en voor elektrawerken.

Ervaren in woningbouw, horeca en het kleinbedrijf

Terugkijkend op onze jarenlange ervaringen hebben we ons in de loop der tijd met name gespecialiseerd als elektrotechnisch bedrijf voor werken binnen de particulieren woningbouw, de horeca en het kleinbedrijf. Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar waar het gaat om het oplossen van stroomuitval en problemen van elektrotechnische aard. Naast het snel verhelpen van storingen zijn we inzetbaar voor alle voorkomende algemene elektriciteitswerken.

Elektriciens in de gehele randstad zonder hoge voorrijkosten

Wat te doen bij telkens kortsluiting door het eruit springen van uw aardlekschakelaar of als een gedeelte van groep het niet meer doet? Wij staan 24/7 voor u klaar voor het oplossen van storingen en problemen. Vanuit Den Haag sturen wij onze monteurs aan voor werken in de gehele Randstad. Zonder hoge voorrijkosten!

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Voor de aanvraag van een spoed elektricien, en al uw andere vragen hoeft u maar één nummer te noteren: 0800-0100. Een elektricien nodig in de Randstad? Wij zijn er altijd, en altijd in de buurt!

Al onze elektrawerken, groot en klein, worden stikt uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving die voor onze branche, en op het gebied van veiligheid gelden.

Hulp nodig?

Stroom-storing.nl is het installatiebedrijf met vakbekwame elektriciens die in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam die 365 dagen per jaar, 24 uur per dag direct beschikbaar zijn.
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100