Oude groepenkast vervangen in Leiden

Een oude groepenkast vervangen in Leiden

Er kunnen diverse redenen zijn om een oude groepenkast te vervangen in Leiden en omgeving. Om te beginnen kan het zo zijn dat dit wettelijk verplicht is door aanpassingen binnen het systeem. Uiteraard speelt de veiligheid ook een belangrijke rol. We gaan hier nader in op de redenen om een oude groepenkast te vervangen en waar nu precies op gelet moet worden. Met onze tips kiest u voor de beste groepenkast voor uw situatie die door Stroom-storing.nl vakkundig kan worden geïnstalleerd.

Oude groepenkast vervangen in Leiden

Wanneer is het noodzakelijk om een groepenkast te vervangen?

 Er kunnen aantal directe aanleidingen zijn voor het vervangen van een oude groepenkast: 

Een oude groepenkast vervangen in Leiden, waaraan denken?

Verder is het aan te bevelen om van te voren goed  over de volgende zaken na te denken. Bedenkt u zich bijvoorbeeld of de bestaande meterkast groot genoeg is voor de gewenste groepenkast. Beoordeel daarnaast hoeveel groepen u nodig heeft. Worden er in de toekomst daarnaast extra uitbreidingen verwacht? Wees hierin niet te zuinig en probeer renovaties in de nabije toekomst te voorkomen. Tenslotte controleert u of uw groepenkast beschikt over een aardlekschakelaar en of deze nog voldoende werkt. Er wordt aangeraden om dit 1 keer per maand te controleren.  

oude groepenkast vervangen Leiden
oude groepenkast vervangen Leiden

Mogelijkheden om een oude groepenkast te vervangen in Leiden en omgeving

Een oude groepenkast vervangen in Leiden en omgeving? Bij Stroom-storing.nl staan wij klaar om uw pand te voorzien van een nieuwe groepenkast. Wij zijn op de hoogte van de actuele regelgeving en mogelijkheden en beschikken over deskundige oplossingen voor vraagstukken voor particulieren en MKB’ers. Neem daarom direct contact op voor de mogelijkheden en onze aantrekkelijke prijzen! U kunt de installatie van een groepenkast al met al met een gerust hart overlaten aan Stroom-storing.nl.

Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100