Meterkast vernieuwen Leiden

Meterkast vernieuwen Leiden

Op een gegeven moment kan het nodig zijn om uw meterkast in Leiden compleet te laten vernieuwen. Dat is het geval als het apparaat dermate is verouderd dat renovatie niet meer mogelijk is. Uiteraard zijn de kosten voor het compleet laten vervangen van een meterkast hoger dan bij een renovatie. Bij Stroom-storing.nl kunnen wij deze diensten echter wel leveren met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Meterkast vernieuwen Leiden

Meterkast vernieuwen in Leiden: de werkzaamheden

Om te beginnen zullen wij de oude meterkast vakkundig verwijderen. Daarna zullen we de ondergrond gereed maken voor de installatie van de nieuwe meterkast. Deze wordt door ons op afspraak deskundig geïnstalleerd en wij voeren na de installatie een check uit om te controleren of de meterkast nu veilig gebruikt kan worden en of alle zekeringen goed zijn geïnstalleerd. Uiteraard informeren wij u over de werking van het apparaat en de verschillende meldingen. Bij eventuele storingen staan wij in het vervolg uiteraard ook voor u klaar. Tenslotte is het via Stroom-storing.nl mogelijk om eventueel onderhoud aan uw leidingen en/of meterkast uit te laten voeren.

Dit zijn de keuzes die u moet maken bij het vervangen van een meterkast

Er zijn een aantal persoonlijk keuzes die u zult moeten maken bij het vervangen van een meterkast. Allereerst dient u zich te bedenken of u de voorkeur heeft voor een meterkast van een specifiek merk. Daarnaast is het belangrijk om de elektronische apparaten in huis te inventariseren en zo te bepalen hoeveel groepen er worden aangelegd. Kies altijd voor een nieuw model met een aardlekschakelaar, omdat dit bijdraagt aan de veiligheid van uw woning of bedrijfsgebouw.

meterkast vernieuwen Leiden
meterkast vernieuwen Leiden

Stroom-storing.nl kan uw meterkast vervangen!

Bij Stroom-storing.nl staan wij paraat om uw meterkast te vervangen. Neem direct contact op voor de mogelijkheden en wij voorzien u graag van een persoonlijk advies op basis van uw wensen. We hebben actuele kennis van de laatste modellen en trends op het gebied van meterkasten vervangen. Via onze website is het mogelijk om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen. Met een nieuwe meterkast heeft u de garantie dat u veilig gebruik kunt maken van elektriciteit in uw woning en dat eventuele kortsluiting niet direct leidt tot gevaarlijke situaties.

Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100