Meterkast uitbreiden Utrecht

Meterkast uitbreiden in Utrecht?

Woont u in Utrecht en bent u op zoek naar een bedrijf wat voor u de meterkast kan uitbreiden? Het uitbreiden van een meterkast is een technische installatie die zorgvuldig moet gebeuren om gevaarlijke situaties te voorkomen. U kunt voor het uitbreiden van de meterkast daarom het beste de hulp inroepen van een expert.

Electrical socket boxes inside a wooden beams frame house with basic electrical wiring

Meterkast uitbreiden in Utrecht, neem contact op met een specialist

Als u een meterkast wilt gaan uitbreiden, maakt u een aanpassing in het elektrische systeem van uw huis. Wanneer een elektrisch systeem verkeerd wordt aangelegd kan het brand veroorzaken of een andere gevaarlijke situatie veroorzaken. Vandaar dat u het uitbreiden van een meterkast beter kunt overlaten aan iemand die zich daarin heeft gespecialiseerd. U kunt daarvoor een elektricien bellen, of een installatiebedrijf wat zich heeft toegelegd op het installeren van elektrische systemen. Omdat er
vele typen installatiebedrijven zijn, kunt u het beste van tevoren even de website van het bedrijf bekijken om te controleren of het uitbreiden van meterkasten tot hun werkzaamheden behoort.

Wat kan een reden zijn om een meterkast uit te breiden?

Voor het uitbreiden van een meterkast kunnen verschillende redenen zijn. Als u in een oud huis woont waar de meterkast ook al enkele decennia oud is, dan heeft u waarschijnlijk maar een beperkt aantal groepen in uw meterkast. Dat komt omdat in het verleden huishoudens niet dezelfde hoeveelheid elektrische apparaten gebruikten als een hedendaags huishouden.

meterkast uitbreiden Utrecht
meterkast uitbreiden Utrecht

Andere reden om een meterkast uit te breiden

De kans bestaat dat u te veel apparaten aansluit op een groep waardoor deze overbelast kan raken en vervolgens de stoppen eruit slaan. Om te voorkomen dat u de groepen overbelast is het verstandig de meterkast te laten uitbreiden. 
Een andere reden voor een uitbreiding kan een verbouwing zijn waarbij u nieuwe aanbouw of uitbouw heeft laten bouwen waar u een aparte groep voor wilt laten installeren.

Contactgegevens

Meterkast uitbreiden Utrecht? U kunt Stroom-storing.nl bereiken via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, aan de Rooseveltstraat 55. Als u een stroomstoring heeft en snel hulp nodig heeft, dan kunt u altijd het beste bellen. Dat werkt het snelste!

Schroom niet om contact op te nemen. 
Wij hebben namelijk ervaren elektriciens in dienst die 24 uur per dag voor u klaar staan, en zijn bereikbaar op het . U kunt ten allen tijden vrijblijvend een offerte opvragen voor elektriciteit gerelateerde klussen

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100