Meterkast uitbreiden Leiden

Meterkast uitbreiden in Leiden om stroomuitval te voorkomen

Om stroomuitval te voorkomen is het handig als u uw meterkast gaat uitbreiden. Het is echter van invloed hoeveel elektra-apparaten u in uw pand gebruikt. Elektra-installatiebedrijf Stroom-storing.nl kijkt graag samen met u wat voor uw pand nodig is en kan uw meterkast uitbreiden in Leiden en omgeving op een vakkundige manier!

De kosten om uw meterkast uit te breiden

Stroom-storing.nl gaat graag in overleg met u over wat mogelijk is op het gebied van ‘een meterkast uitbreiden’. Wanneer u uitlegt wat uw wensen zijn voor uw meterkast, kunnen wij u altijd een vrijblijvende offerte sturen.

Meterkast uitbreiden Leiden

Waarom uw meterkast uitbreiden in Leiden of omgeving?

Soms is het nodig om de meterkast uit te breiden. Er wordt dan een extra groep geplaatst. Hierdoor worden uw elektrische apparaten verdeeld over meerdere groepen, waardoor een groep minder zwaarbelast wordt. Bij overbelasting kan uw stroom uitvallen.

Het is handig om meerdere groepen te installeren als u meerdere of sterkere apparaten installeert in uw pand. Denk aan extra stopcontacten of een nieuwe keuken met uitgebreidere elektra-apparatuur dan u voorheen had, zoals een nieuw inductieapparaat.

Veiligheid staat hoog in het vaandel

Veiligheid staat altijd hoog in het vaandel bij Stroom-storing.nl. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat u bij een voordelige deal minder veiligheid krijgt. De installaties van Stroom-storing.nl zijn altijd veilig. Alle elektrawerken worden enkel en alleen uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid.

Meterkast uitbreiden in Leiden en meer

Naast de meterkast uitbreiden in Leiden en omgeving houdt Stroom-storing.nl zich onder andere bezig met het aanleggen van buiten- en tuinverlichting, het uitvoeren van herstelwerkzaamheden na een storing, het plaatsen van stopcontacten, plaatsen, vervangen of uitbreiden groepenkasten, het installeren afzuiginstallaties en het installeren van elektrische keukenapparatuur.

Elektricien Hoofddorp
elektricien Hoofddorp

Waarom is Stroom-storing.nl vakkundig?

Het bedrijf werkt met een groot team van elektriciens. Daardoor is er altijd een elektricien beschikbaar. Onze elektriciens zijn goed opgeleid en zeer ervaren. Stroom-storing.nl is op de hoogte van alle geldende regels binnen de branche.

Contact opnemen

Meterkast uitbreiden in Leiden of omgeving? U kunt contact opnemen via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Schroom niet, het installatiebedrijf informeert u graag over uw meterkast uitbreiden in Leiden!

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100