Meterkast uitbreiden kosten Utrecht

Meterkast uitbreiden, wat zijn de kosten?

Als u uw meterkast moet uitbreiden wilt u natuurlijk weten wat dit u gaat kosten. Het uitbreiden van de meterkast kan na verloop van tijd noodzakelijk zijn. Het uitbreiden van een meterkast is iets wat u beter aan een elektricien kunt overlaten, omdat het onjuist aanleggen van een meterkast tot gevaarlijke situaties kan leiden. Maar als u iemand hiervoor moet inhuren zijn daar natuurlijk kosten aan verbonden. Wilt u weten wat meterkast uitbreiden kosten zijn in Utrecht? U leest het in dit artikel.

Electrical socket boxes inside a wooden beams frame house with basic electrical wiring

Welke redenen kunnen er zijn om een meterkast uit te breiden?

De meest voorkomende reden is dat het aantal groepen in uw meterkast niet meer toereikend is voor het aantal elektrische apparaten in uw huishouden. Als uw meterkast al een tijd geleden is geïnstalleerd, is de kans groot dat het aantal groepen wat is geplaatst beperkt is. In het verleden had men nog niet veel elektrische apparaten en was een beperkt aantal groepen meer dan toereikend. 

Redenen om een meterkast uit te breiden

Om ervoor te zorgen dat u niet te veel elektrische apparaten op dezelfde groep aansluit is het noodzakelijk enkele groepen erbij te laten plaatsen. 
Een andere reden kan zijn dat u recentelijk een aanbouw of uitbouw erbij heeft laten bouwen, en dat u voor deze ruimtes extra groepen wilt aanmaken, bijvoorbeeld omdat u in deze ruimte de wasmachine en de droger wilt plaatsen.

meterkast uitbreiden kosten Utrecht
meterkast uitbreiden kosten Utrecht

Meterkast uitbreiden in Utrecht, wat zijn de kosten? 

Wat u precies moet betalen voor het uitbreiden van uw meterkast kan variëren per installatiebedrijf. Meestal wordt er rond de 100 euro gerekend voor het toevoegen van een extra groep. Wanneer u de hele meterkast moet vervangen, bijvoorbeeld bij het installeren voor een laadpaal van een elektrische auto, dan kan dat rond de 1000 euro gaan kosten, afhankelijk van hoeveel groepen u wilt laten aanleggen en het amperage. Het is raadzaam eerst een offerte aan te vragen zodat u de kosten met elkaar kunt vergelijken.

Contactgegevens

Meterkast uitbreiden kosten Utrecht? U kunt Stroom-storing.nl bereiken via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, aan de Rooseveltstraat 55. Als u een stroomstoring heeft en snel hulp nodig heeft, dan kunt u altijd het beste bellen. Dat werkt het snelste!

Schroom niet om contact op te nemen. 
Wij hebben namelijk ervaren elektriciens in dienst die 24 uur per dag voor u klaar staan, en zijn bereikbaar op het . U kunt ten allen tijden vrijblijvend een offerte opvragen voor elektriciteit gerelateerde klussen

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100