Kosten voor extra groep in uw meterkast in Den Haag

Kosten voor een extra groep in uw meterkast in Den Haag

Een extra groep aanleggen in uw meterkast in Den Haag kan noodzakelijk zijn als u de werkzaamheden binnen een pand wilt uitbreiden of extra apparaten installeert. Het is lastig om een vast beeld te geven van de kosten omdat die afhankelijk is van de wensen voor de specifieke installatie en de bijzonderheden van de klus maar we gaan hier in op een aantal factoren die een rol spelen. Ook vertellen we u graag wat Stroom-storing.nl in dit geval voor u kan betekenen.

Installing electric meter

Kosten extra groep in uw meterkast in Den Haag

De kosten voor een extra groep in uw meterkast in Den Haag worden beïnvloed door de volgende zaken:

  • Allereerst wordt er een vast uurtarief gerekend door de elektricien. Deze kan variëren van tussen de 25 en de 35 euro per uur, maar er kan een toeslag zijn als er sprake is van spoed. Uiteraard wordt dit altijd van tevoren duidelijk gecommuniceerd.
  • De kosten liggen in het algemeen hoger zijn als het gaat om een spoedklus. Wij staan bij Stroom-storing.nl graag altijd voor u klaar en zijn dus ook beschikbaar om klussen binnen een paar werkdagen af te handelen.
  • Daarnaast kunnen de kosten oplopen als u besluit om direct meerdere nieuwe groepen aan te leggen. Het is vaak voordelig om dit in 1 keer te doen, omdat u uiteindelijk een lagere prijs betaalt wanneer u meerdere nieuwe groepen tegelijk laat installeren.


Het is al met al lastig om een vaste kosten te vermelden voor een extra groep in uw meterkast in Den Haag. Zo kan de ingewikkeldheid van de klus een rol spelen. Daarnaast zijn er producten van verschillende merken en binnen diverse prijsklassen beschikbaar.

Bel Stroom-storing.nl voor een extra groep in de meterkast in Den Haag

Als u bijvoorbeeld de mogelijkheid wilt hebben om de wasmachine en droger in huis tegelijkertijd te laten draaien of als er zonnepanelen worden geïnstalleerd, dan kunt u bij Stroom-storing.nl een extra groep in de meterkast in Den Haag laten aanleggen. Ook bij het MKB of voor aanneming klussen staan wij gewoon voor u klaar. Wij werken met scherpe prijzen en beloven een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding bij de uitvoering van deze werkzaamheden. Neem daarom direct contact op voor de mogelijkheden zodat wij snel voor u aan de slag kunnen gaan!

kosten voor extra groep in uw meterkast in Den Haag
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100