Kosten groepenkast uitbreiden Utrecht

Wat zijn de kosten voor een groepenkast uitbreiden in Utrecht?

Vraagt u zichzelf af wat het zou kosten om een groepenkast uit te bereiden? Een groepenkast uitbreiden kan op een gegeven moment noodzakelijk zijn. Aangezien het onjuist aanleggen van elektra tot gevaarlijke situaties kan leiden, kunt u dit het beste overlaten aan een expert. Voor deze klus kunt u het beste een elektricien benaderen of een installatiebedrijf inschakelen dat zijn werkzaamheden richt op elektrische systemen. Wat zijn de kosten voor een groepenkast uitbreiden in Utrecht? U leest het in dit artikel.

Electrical socket boxes inside a wooden beams frame house with basic electrical wiring

Waarom is een groepenkast uitbreiden noodzakelijk?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het uitbreiden van een groepenkast noodzakelijk is. Oudere huizen hebben vaak een groepenkast met maar een beperkt aantal groepen. De elektrische installaties stammen vaak nog uit de tijd dat een huishouden nog niet over heel elektrische apparaten beschikte. Om ervoor te zorgen dat niet alle apparaten op dezelfde groep staan en overbelasting te voorkomen, is het noodzakelijk meer groepen toe te voegen. Ook een verbouwing of nieuwe aanbouw kan een reden zijn de groepenkast uit te breiden. En na ongeveer 30 jaar is het verstandig om het gehele elektrische systeem na te lopen of te vervangen om gevaarlijke situaties te voorkomen.

Wat zijn de kosten voor een groepenkast uitbreiden in Utrecht?

De exacte kosten voor het uitbreiden van een groepenkast verschilt per elektricien en het totaal aan verrichte werkzaamheden. Doorgaans bent u rond de 100 euro kwijt aan het toevoegen van een extra groep. Wilt u de hele groepenkast laten vervangen, dan kunnen de kosten variëren tussen de 700 en 1000 euro, afhankelijk van het aantal groepen dat u wilt laten aanleggen en het soort groepenkast. Als u een hele nieuwe groepenkast wilt laten aanleggen kunt u het beste eerst offertes aanvragen bij verschillende bedrijven om de prijzen te vergelijken.

Kosten groepenkast uitbreiden Utrecht
Kosten groepenkast uitbreiden Utrecht

Hoe vindt u een elektricien of installatie bedrijf voor een groepenkast uitbreiden in Utrecht?

Is een uitbreiding van de groepenkast noodzakelijk, dan heeft u een elektricien nodig of een installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van elektrische systemen. Voor snelle service en acceptabele kosten voor een groepenkast uitbreiden in Utrecht kunt u terecht bij Stroom-storing.nl. Bel tel: 0800-0100 om vrijblijvend een offerte op te vragen voor het uitbreiden of vervangen van een groepenkast.

Contactgegevens

Kosten groepenkast uitbreiden Utrecht? U kunt Stroom-storing.nl bereiken via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, aan de Rooseveltstraat 55. Als u een stroomstoring heeft en snel hulp nodig heeft, dan kunt u altijd het beste bellen. Dat werkt het snelste!

Schroom niet om contact op te nemen. 
Wij hebben namelijk ervaren elektriciens in dienst die 24 uur per dag voor u klaar staan, en zijn bereikbaar op het . U kunt ten allen tijden vrijblijvend een offerte opvragen voor elektriciteit gerelateerde klussen

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100