Kosten extra groep Utrecht

Wat zijn de kosten als u een extra groep wilt laten installeren in Utrecht?

Wilt u weten wat de gemiddelde kosten zijn als u een extra groep wilt laten installeren in uw meterkast? Het installeren van een extra groep in uw meterkast kunt u beter uitbesteden aan een erkende elektricien. Een onjuist aangesloten groep kan namelijk kortsluiting veroorzaken, waardoor zelfs brand kan ontstaan. U kunt beter wat extra kosten maken en zeker weten dat alles veilig is aangesloten, dan wat geld uit te sparen en zelf te gaan knutselen. Dan is de kwestie wat het installeren van een extra groep kost natuurlijk een van de eerste dingen die u zich afvraagt. Hieronder leest u waarom het installeren van een extra groep nodig wenselijk is en wat de installatie gaat kosten.

Electrical socket boxes inside a wooden beams frame house with basic electrical wiring

Waarom is het wenselijk om een extra groep te installeren in uw meterkast?

Een huishouden gebruikt in vergelijking met de vorige eeuw steeds meer elektrische apparaten. En al die apparaten hebben stroom nodig om te kunnen functioneren. Maar u kunt niet oneindig apparaten in stopcontacten blijven stoppen. Die stopcontacten zijn aangesloten op een groep in uw meterkast, en zo’n groep heeft een maximumcapaciteit van 3500 Watt. Verbruiken de apparaten meer stroom dan 3500 Watt, dan springt de zekering.

Extra groep of toch vervangen?

Wanneer u teveel elektrische apparaten heeft voor het aantal groepen dat uw meterkast telt, of wanneer u zonnepanelen wilt laten plaatsen of een laadpaal voor uw elektrische auto is het nodig om een extra groep te laten installeren. Als dat niet mogelijk is moet u eraan denken om de complete meterkast te vervangen.

kosten extra groep Utrecht
kosten extra groep Utrecht

Een extra groep installeren in uw meterkast in Utrecht, wat zijn de kosten?

De kosten voor het installeren van een extra groep in uw meterkast varieert per bedrijf. De gemiddelde kosten liggen rond de 100 euro voor een extra groep, maar dat is veelal zonder de kilometerkosten of voorrijkosten. In een minder gunstig geval is het nodig om de hele meterkast te vervangen. De prijzen hiervoor liggen een aanzienlijk stuk hoger, maar zijn afhankelijk van wat u precies laat installeren. Voor het vervangen van een complete meterkast kunnen de kosten tussen de 500 en 1000 euro gaan bedragen.

Contactgegevens

Kosten extra groep Utrecht? U kunt Stroom-storing.nl bereiken via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, aan de Rooseveltstraat 55. Als u een stroomstoring heeft en snel hulp nodig heeft, dan kunt u altijd het beste bellen. Dat werkt het snelste!

Schroom niet om contact op te nemen. 
Wij hebben namelijk ervaren elektriciens in dienst die 24 uur per dag voor u klaar staan, en zijn bereikbaar op het . U kunt ten allen tijden vrijblijvend een offerte opvragen voor elektriciteit gerelateerde klussen

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100