Kosten extra groep in Leiden

Kosten extra groep in Leiden

De kosten voor het plaatsen van een extra groep zijn afhankelijk van de omvang van de klus en hoe lastig die is. Met oog op de toekomst is het vaak goedkoper en aantrekkelijk om tegelijk meerdere groepen aan te laten leggen. Waarom is het soms nodig een extra groep te laten plaatsen en wat zijn de kosten voor een extra groep? Wat kunnen wij als vakkundig installatiebedrijf voor u betekenen in uw woning of bedrijf?

Kosten extra groep Leiden

Waarom wilt u een extra groep laten plaatsen?

In het algemeen zijn er twee veelvoorkomende redenen waarom u een extra groep laat plaatsen. Allereerst kan dit bij een particuliere woning noodzakelijk zijn omdat er bijvoorbeeld zonnepanelen zijn geplaatst. Ook het tegelijkertijd gebruiken van een wasmachine en droger kan een extra groep vereisen. Bij een onderneming kan het aanleggen van een extra groep noodzakelijk zijn bij verandering van de bedrijfsactiviteit. Horecapanden zullen bijvoorbeeld altijd over een sterk systeem moeten beschikken. Bij Stroom-storing.nl beschikken wij over de deskundige kennis om ook deze zwaardere systemen te installeren.

De kosten voor het plaatsen van een extra groep in Leiden

De kosten voor het plaatsen van een extra groep in Leiden worden bepaald door de moeilijkheidsgraad van de klus, het uurloon van de elektricien en of er al dan niet sprake is van spoed. Mocht er ook een aardlekschakelaar geplaatst of vervangen worden, dan worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht. Zelf aan de slag gaan om kosten te besparen is onverstandig en gevaarlijk. Een extra groep in Leiden laten plaatsen is echt iets wat door een deskundige uitgevoerd moet worden. Neem contact met ons op voor de exacte te verwachten kosten voor uw opdracht!

Elektricien Hoofddorp
elektricien Hoofddorp

Voor het plaatsen van een extra groep biedt Stroom-storing.nl mogelijkheden

Bij Stroom-storing.nl beschikken wij over deskundige kennis en vaardigheden om een extra groep in uw groepenkast te plaatsen. Na een beoordeling geven wij een persoonlijk advies omtrent de uit te voeren werkzaamheden en het aantal toe te voegen groepen. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden of een kosteloze offerte aanvragen. De werkzaamheden kunnen op korte termijn worden uitgevoerd en ook bij eventuele storingen staan wij altijd paraat. Onze werknemers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetgeving zodat u zeker weet dat u een product van goede kwaliteit geleverd krijgt.

Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100