Kosten elektricien extra groepen Utrecht

Wat zijn de kosten voor een elektricien bij installeren van extra groepen in Utrecht?

Bent u op zoek naar wat de gemiddelde kosten zijn voor een elektricien als er extra groepen moeten worden geïnstalleerd in uw stoppenkast? Als u een extra groep wilt laten plaatsen in uw stoppenkast dan zijn de kosten waarschijnlijk het eerste waar u naar kijkt. Het installeren van extra groepen is ook iets wat u beter door een erkende elektricien kunt laten doen, aangezien er door een onjuist aan gesloten groep kortsluiting en allerlei gevaarlijke situaties van dien kunnen ontstaan. Maar het inhuren van een elektricien is niet zonder kosten, en het is logisch dat u eerst zich wilt oriënteren om te weten waar u financieel aan toe bent. In dit artikel leggen we uit waarom het installeren van extra groepen nodig kan zijn en wat een elektricien die extra groepen moet installeren kost.

Electrical socket boxes inside a wooden beams frame house with basic electrical wiring

Waarom kan het nodig zijn extra groepen te installeren in uw meterkast?

We gebruiken steeds meer apparaten die stroom nodig hebben. Al die apparaten willen we thuis op ons elektriciteitsnet aansluiten, maar dat kan niet onbeperkt. De zekering die een groep beschermt tegen overbelasting heeft een limiet hoeveel stroom er doorheen mag lopen. Doorgaans is een groep gelimiteerd tot 3500 Watt. Gebruiken de apparaten die u op een groep heeft aangesloten meer dan 3500 Watt, dan brandt de zekering door en vallen apparaten uit. Wanneer u een aantal grootverbruikers in huis heeft of zoveel elektrische apparaten heeft dat het aantal groepen in uw meterkast niet meer toereikend is, dan kan het nodig zijn om een groepen te laten installeren. En als u bijvoorbeeld zonnepanelen wilt gaan installeren moet u er rekening mee houden dat deze een eigen groep nodig hebben.

Extra groepen installeren in uw stoppenkast in Utrecht, wat kost dat?

De exacte kosten voor het installeren van extra groepen in uw stoppenkast kan per bedrijf variëren. Afgezien van voorrijkosten of eventuele kilometer kosten kunt u ervan uitgaan dat het installeren van een extra groep rond de 100 euro kost.

kosten elektricien extra groepen Utrecht

kosten elektricien extra groepen Utrecht

Vervangen of extra groepen nodig?

Wanneer het bijplaatsen van een extra groep niet mogelijk is en u de hele stoppenkast moet vervangen dan liggen de prijzen aanzienlijk hoger, al is dit natuurlijk ook afhankelijk van het aantal groepen dat in de nieuwe stoppenkast moet worden geïnstalleerd. Het vervangen van een complete stoppenkast kan u tussen de 500 1000 euro gaan kosten.

Contactgegevens

Kosten elektricien extra groepen Utrecht? U kunt Stroom-storing.nl bereiken via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, aan de Rooseveltstraat 55. Als u een stroomstoring heeft en snel hulp nodig heeft, dan kunt u altijd het beste bellen. Dat werkt het snelste!

Schroom niet om contact op te nemen. 
Wij hebben namelijk ervaren elektriciens in dienst die 24 uur per dag voor u klaar staan, en zijn bereikbaar op het . U kunt ten allen tijden vrijblijvend een offerte opvragen voor elektriciteit gerelateerde klussen

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100