Installatiebedrijf Leiden

Installatiebedrijf in Leiden

Op zoek naar een installatiebedrijf in Leiden? Het installatiebedrijf Stroom-storing.nl staat altijd voor u paraat voor verschillende soorten elektrawerken. Wellicht heeft u een snelle service nodig, omdat u een stroomstoring heeft, of misschien wilt u een langere samenwerking aangaan, omdat u bijvoorbeeld uw gehele groepenkast wil vernieuwen. Het installatiebedrijf Stroom-storing.nl is een kwalitatief bedrijf met een hoge klanttevredenheid.

Wat doet een installatiebedrijf?

Stroom-storing.nl is een installatiebedrijf in Leiden. Dat betekent dat het bedrijf allerlei klussen kan uitvoeren op het gebied van elektra, zoals het plaatsen van stopcontacten, het installeren van afzuiginstallaties en het aansluiten van verlichting. Reparatie behoort daar echter ook toe.  Zo kan uw complete elektriciteitsnetwerk worden gerenoveerd. Bovendien helpt het installatiebedrijf u in nood. Wij lossen stroomuitval op en lossen problemen op die van elektrotechnische aard zijn. Bekijk hier onze diensten.

Installatiebedrijf Leiden 

De sterke punten van ons installatiebedrijf in Leiden

Altijd beschikbaar in de Randstad

Niet alleen is het installatiebedrijf dag en nacht te bereiken, maar zij kunnen u ook dag en nacht komen helpen bij spoed. Het team is erg groot, waardoor er altijd iemand beschikbaar is. En dat op alle dagen van het jaar!

Stroom-storing werkt met een professioneel team

Het team van Stroom-storing.nl bestaat uit goed opgeleide elektromonteurs die zeker experts genoemd kunnen worden. 

Hoge klanttevredenheid

Onze klanten zijn erg tevreden over onze service. Dit komt doordat Stroom-storing.nl snelle en vakkundige service biedt, geen voorrijkkosten berekent en enkel en alleen met experts werkt.  Op die manier wordt u op een veilige manier met uw elektrawerken geholpen.

Korte wachttijd

Als u een stroomstoring heeft, hoeft u nooit lang te wachten. Zoals gezegd, is er bij Stroom-storing.nl over het algemeen altijd iemand beschikbaar. Bij spoed kan er binnen een uur een elektromonteur bij uw pand zijn. Op die manier kunt ook weer snel door met uw werkproces of andere bezigheden waarvoor u elektra nodig heeft!

Contact opnemen

Bij spoed kunt u contact opnemen met de piketdienst via het telefoonnummer 0800-0100. U zult dan snel en vakkundig worden geholpen. U krijgt advies en indien nodig kan er op elk moment van de dag iemand ter plaatse komen, en dat 24/7 per dag!

Schroom niet om te bellen, het installatiebedrijf staat graag voor u klaar in Leiden en omstreken. Ook als het niet dringend is, helpt Stroom-storing.nl u graag! 

Installing electric meter