installatiebedrijf Haarlemmermeer

Hoe herkent u een goed installatiebedrijf in Haarlemmermeer?

Er zijn zat installatiebedrijven die in Haarlemmermeer een klus voor u willen uitvoeren. Maar hoe weet u nu zeker dat het goed gebeurd? Er is een aantal zaken waar u op zou kunnen letten. Stroom-storing.nl is een zeer goed gekwalificeerd installatiebedrijf en dat kunt u zien aan de volgende vijf kenmerken.

installatiebedrijf Haarlemmermeer

Vakdiploma’s en bedrijfslidmaatschap

Meestal zult u een vakman niet naar zijn diploma’s vragen als hij in uw meterkast bezig is. Maar u kunt gerust achter de schermen uw eigen onderzoek doen naar hoe het installatiebedrijf kennis deelt, opdoet en op peil houdt. Ten tweede is bedrijfslidmaatschap van een branchevereniging vaak een goede maat voor een geschikt installatiebedrijf. UNETO-VNI is een goede. Lidmaatschap biedt geen garantie voor leergierigheid en zelfverbetering, maar laat wel zien dat een installatiebedrijf betrokkenheid en interesse toont in het vakmanschap van de branche. De eerste twee kenmerken van een goed installatiebedrijf zijn passende vakdiploma’s en eventueel bedrijfslidmaatschap.

Klanttevredenheid, certificering en onderhoud

De volgende drie kenmerken van een geschikt installatiebedrijf zijn klanttevredenheid, certificering en onderhoud. Als een installatiebedrijf met enige regelmaat een klanttevredenheidsonderzoek uitvoert, zegt dat iets over haar zelfvertrouwen. Reviews kunnen ook goed aangeven in hoeverre klanten tevreden zijn met de zaken van het installatiebedrijf. Een certificaat kan ook wat zeggen over de geschiktheid van het bedrijf. Ook onderhoud, periodieke inspecties en beheer kunnen de kwaliteit aangeven. Goede installateurs nemen verantwoordelijkheid voor de afgeleverde taken. Ze zullen naast garantie wellicht ook graag beheer en onderhoud van de installatie op zich nemen. Periodieke inspecties oren er helemaal bij om de veiligheid en het functioneren van de betreffende installatie op langere termijn te garanderen.

installatiebedrijf Haarlemmermeer
installatiebedrijf Haarlemmermeer

Veiligheidsgarantie

Het is niet alleen zo dat de elektriciens veilige installaties plaatsen omdat ze goed opgeleid zijn. Alle elektrawerken worden enkel en alleen uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving die op het gebied van veiligheid gelden.

Installatiebedrijf in Haarlemmermeer nodig? Kies voor stroom-storing.nl!

Vakbekwaam personeel en veilig werk leidt soms niet tot de laagste prijs in de offerte. Wees dus altijd kritisch op het bedrijf dat u voor zich laat werken. Kies voor een balans tussen de laagste prijs en uw angst voor werk dat onveilig opgeleverd is. De vijf genoemde tips helpen om bij een passend bedrijf uit te komen. De keuze voor Stroom-storing.nl is een hele degelijke en logische keuze voor een installatiebedrijf met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Bel of mail ons voor meer informatie, het inplannen van een afspraak of een offerte. We helpen u graag, ook in Haarlemmermeer! Ons nummer is 0800-0100.

installatiebedrijf Haarlemmermeer
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100