installatiebedrijf Haarlem

Wat zijn de verschillen tussen loodgieters en een installatiebedrijf Haarlem?

Als u een klus in Haarlem hebt, wie moet u dan precies inschakelen? Voor welke klus roept u een installatiebedrijf op en voor welke klus vraagt u een loodgieter? Veel mensen kennen op die vraag het antwoord niet. Dat komt simpelweg doordat het verschil tussen een loodgieter en een installateur voor hen niet duidelijk is. Er wordt met enige regelmaat gedacht dat zij hetzelfde werk doen. Het klopt dat een aantal bezigheden van de loodgieter en het installatiebedrijf hetzelfde zijn. Dat betekent echter niet dat ze precies hetzelfde inhouden. Er zijn ook behoorlijk wat verschillen. Hieronder leggen we uit wat het verschil is en wanneer u een installatiebedrijf in Haarlem dient in te schakelen.

installatiebedrijf Haarlem

Het werk van de loodgieter

Een loodgieter schakelt u in voor allerlei probleem binnen of buiten het huis. Grote kans dat u er wel eens een voor u hebt laten werken. Een lekkage kan prima opgelost worden door een loodgieter. Hij dicht de lek op de juiste wijze en plaats. Zo is het probleem ook echt opgelost en zit u niet binnen de kortste keren weer met lekkage. Dat is nog wel eens het geval als u de lek zelf probeert te dichten. Niet alleen lekkages aan leidingen, maar ook dak lekkages kan de loodgieter verhelpen. Ook het oplossen van verstoppingen en sanitair plaatsen hoort bij zijn werk. Daarnaast kan de loodgieter u helpen alle leidingwerk te verleggen en ondersteunen bij problemen met de CV-ketel.

Wat doet een installatiebedrijf dan zoal?

Er zijn veel overeenkomsten tussen de loodgieter en het installatiebedrijf. Een installatiebedrijf roept u er ook bij als u leidingen wilt verleggen of aanleggen. Het kan dan gaan om gasleidingen, afvoerleidingen en waterleidingen. Ook werk rond uw CV-ketel kan de installateur voor u uitvoeren. Het installatiebedrijf richt zich op installaties, daar komt de naam dan ook vandaan. Een installateur wordt bijvoorbeeld ingeschakeld bij de installatie van centrale verwarming. Ook kunt u denken aan Air Conditioning, Ventilation en Heating installaties. Een installatiebedrijf kan bovendien eveneens sanitair installeren. Veel installateurs kunnen ook elektrische installatie goed installeren.

installatiebedrijf Haarlem
installatiebedrijf Haarlem

Veiligheidsgarantie

Het is niet alleen zo dat de elektriciens veilige installaties plaatsen omdat ze goed opgeleid zijn. Alle elektrawerken worden enkel en alleen uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving die op het gebied van veiligheid gelden.

Contact opnemen met installatiebedrijf Haarlem via stroom-storing.nl

U kunt een passend installatiebedrijf te Haarlem inschakelen via Stroom-storing.nl. U kunt bellen naar een gratis 0800-nummer, namelijk 0800-0100. We staan zeker klaar om met u samen na te denken over passende oplossingen.

installatiebedrijf Haarlem
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100