installatiebedrijf Almere

Is Stroom-storing.nl een installatiebedrijf in Almere?

Wat zijn de verschillen tussen een installatiebedrijf en een loodgieter? Er zijn overeenkomsten, maar ook zeker verschillen tussen wat een installatiebedrijf in Almere of wat een loodgieter voor u kan doen. Mocht u dus denken dat u ze over één kam kunt scheren, dan heeft u ongelijk. De loodgieter maakt lekkages aan het leidingwerk of aan daken dicht. Dat doet een installatiebedrijf doorgaans niet. Loodgieters kunnen ontstoppingen verhelpen, maar een installatiebedrijf is de specialist als het om apparatuur gaat. Het installatiebedrijf is echter de specialist als het gaat om installaties. Wilt u een HVAC-installatie laten installeren of bijvoorbeeld de CV-ketel vervangen? Dan zoekt u contact met het installatiebedrijf.

installatiebedrijf Almere

Installatiebedrijf Stroom-storing.nl helpt u graag

Wat is Stroom-storing.nl precies voor een bedrijf? Een installatiebedrijf of een loodgietersbedrijf? Stroom-storing.nl is een op en top installatiebedrijf. We werken met vakbekwame elektromonteurs en elektriciens. We zijn voor allerlei soorten elektrawerken rondom en in huizen, MKB-bedrijven, verenigingsgebouwen en scholen in te zetten. Ook in de stad Almere. Omdat we zo’n uitgebreid netwerk hebben, kunnen we extreem snelle plaatsing van elektromonteurs en van elektriciens garanderen 24/7, gedurende het hele jaar. We zijn dus een hele sterke schakel voor de elektrotechniek als het gaat om elektrawerken en bij stroomstoringen.

Om welke projecten in Almere gaat het zoal?

Stroom-storing.nl is er niet alleen voor u als alle stroom is uitgevallen in Almere. Ook als de stroom ingeschakeld moet worden, zijn we er voor u. Heeft u een vaatwasser nieuw aangeschaft? Dan kunnen wij u helpen met de aansluiting. De stroom wordt aangesloten, we lossen problemen te plekke op en we breiden de elektriciteitscapaciteit uit als dat nodig is. Als iets op elektriciteit behoort te werken, moet werken of werkt; wij stellen onze vakmensen beschikbaar voor u.

installatiebedrijf Almere
installatiebedrijf Almere

Geen hoge voorrijkosten!

Wat kunt u doen als u steeds kortsluiting heeft, doordat de aardlekschakelaar eruit springt? En wat doet u als een deel van uw groep niet meer werkt? Installatiebedrijf Almere genaamd stroom-storing.nl helpt u per direct om problemen en storingen op te lossen. Vanuit de stad Den Haag worden de monteurs aangestuurd voor werk in de hele Randstad. En dus ook in Almere. En dat zonder hoge voorrijkosten te berekenen! Zo kunt u altijd rekenen op een transparante factuur.

Contact met stroom-storing.nl

Wij zijn altijd te bereiken via email op info@stroom-storing.nl. Als uw klus spoed vereist, kunt u natuurlijk beter even bellen. We nemen altijd op, ook ’s nachts! Bel naar het volgende gratis telefoonnummer 0800-0100 en we zullen direct voor u klaarstaan. U kunt ook uw naam en telefoonnummer op de website achterlaten en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. Zo kunt u altijd snel rekenen op een uitstekende service.

installatiebedrijf Almere
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100