Groepenkast vervangen Utrecht

Groepenkast vervangen in Utrecht, zelf doen of uitbesteden?

Het is raadzaam om elke 30 jaar de groepenkast te vervangen. Electra kan verouderd raken en corroderen, waardoor er stroomstoringen kunnen ontstaan. Is het vervangen van een groepenkast iets wat u zelf zou kunnen doen? Wellicht is dat mogelijk als u een beetje technisch onderlegd bent. Maar omdat een verkeerd aangelegd elektrisch systeem gevaarlijke situaties kan opleveren, is het verstandig om dit klusje uit te besteden aan een expert.

Electrical socket boxes inside a wooden beams frame house with basic electrical wiring

Groepenkast vervangen in Utrecht, wie kan dat voor u doen?

Als het tijd is om de groepenkast in uw huis te vervangen en u wilt het uitbesteden, dan kunt u daarvoor het beste een elektricien of een installatiebedrijf inschakelen. Bij een erkend installatiebedrijf dat gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen zijn ook elektriciens in dienst. Op de website van het installatiebedrijf kunt u lezen wat voor diensten het bedrijf kan leveren. Als daar het installeren of uitbreiden van een groepenkast tussen staat, dan heeft u een geschikt bedrijf gevonden.

Wanneer kan een groepenkast vervangen noodzakelijk zijn?

Het is aan te raden om regelmatig uw groepenkast te laten controleren. Dat is zeker het geval als uw groepenkast de laatste 30 jaar onveranderd is gebleven. Niet alleen kan de elektra zijn verouderd, maar de groepenkast kan ook niet meer toereikend zijn voor een hedendaags huishouden. In het verleden had een huishouden aanzienlijk minder elektrische apparatuur dan tegenwoordig. Als u op hetzelfde beperkte aantal groepen te veel elektrische apparaten aansluit, kunnen de stoppen doorslaan. Het kan ook noodzakelijk zijn om de groepenkast te vervangen als u een elektrische auto heeft aangeschaft welke u thuis wilt opladen. Dan is de standaard van 16 ampère niet meer toereikend.

groepenkast vervangen Utrecht

 groepenkast vervangen Utrecht

Wat kost het om een groepenkast te vervangen in Utrecht?

Wat u moet betalen voor het vervangen van een groepenkast is afhankelijk van het bedrijf waar u deze klus uitbesteed, maar wordt ook bepaald door hoeveel groepen u wilt laten installeren en wat voor soort groepenkast u wilt laten plaatsen. Bij de meeste installatiebedrijven betaalt u tussen de 700 en 1000 euro voor het laten vervangen van een complete groepenkast.

Contactgegevens

Groepenkast vervangen Utrecht? U kunt Stroom-storing.nl bereiken via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, aan de Rooseveltstraat 55. Als u een stroomstoring heeft en snel hulp nodig heeft, dan kunt u altijd het beste bellen. Dat werkt het snelste!

Schroom niet om contact op te nemen. 
Wij hebben namelijk ervaren elektriciens in dienst die 24 uur per dag voor u klaar staan, en zijn bereikbaar op het . U kunt ten allen tijden vrijblijvend een offerte opvragen voor elektriciteit gerelateerde klussen

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100