Groepenkast vernieuwen Utrecht

Moet u uw groepenkast vernieuwen en woont u in Utrecht?

Is het tijd om de groepenkast in uw huis te laten vernieuwen en bent u nu op zoek naar een elektricien in Utrecht die dat voor u kan doen? Het vernieuwen van uw groepenkast is een klus die u beter aan een specialist kunt overlaten, zoals een elektricien of een installatiebedrijf.

Electrical socket boxes inside a wooden beams frame house with basic electrical wiring

Groepenkast vernieuwen in Utrecht, wat voor bedrijf heeft u nodig?

Als het tijd is om uw groepenkast uit te breiden of te vervangen dan heeft u de diensten nodig van iemand die zich heeft gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen. Dat kan een elektricien zijn of een installatiebedrijf. Wanneer u een elektricien of een installatiebedrijf wilt inhuren, kunt u eerst op de website van het betreffende bedrijf nagaan of het installeren van een groepenkast of het uitbreiden daarvan onder hun werkzaam valt. Het is verstandig om voor een elektricien te kiezen die alle werkzaamheden voor u kan uitvoeren. Kijk maar eens verder op Stroom-storing.nl.

Waarom kan een groepenkast vernieuwen noodzakelijk zijn?

Eens in de paar jaar is het noodzakelijk om de elektra in uw groepenkast grondig na te laten lopen. En na een periode van ongeveer 30 jaar is het aan te raden om het hele systeem te vervangen en uw groepenkast te laten vernieuwen. De elektra kan door de jaren heen namelijk zijn verouderd waardoor er potentieel gevaarlijke situaties kunnen ontstaan die bijvoorbeeld tot brand kunnen leiden. Ook kan de aanschaf van een elektrische auto een reden zijn de complete groepenkast te vernieuwen. Als u voor uw elektrische auto thuis een laadpaal wilt laten plaatsen is de standaard 16 ampère voor een groepenkast namelijk niet meer toereikend.

Groepenkast vernieuwen Utrecht

Groepenkast vernieuwen Utrecht

Wat zijn de kosten voor een groepenkast vernieuwen in Utrecht?

De kosten voor een groepenkast te laten vernieuwen kan verschillen. Doorgaans bent tussen de 700 en 1000 euro kwijt voor het laten vernieuwen van een complete groepenkast. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van het aantal groepen dat u wilt laten aanleggen en het soort groepenkast dat geïnstalleerd moet worden. U kunt het beste eerst een aantal offertes aanvragen bij verschillende bedrijven om de prijzen voor het vernieuwen van een groepenkast te vergelijken.

Contactgegevens

Groepenkast vernieuwen Utrecht in Utrecht? U kunt Stroom-storing.nl bereiken via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, aan de Rooseveltstraat 55. Als u een stroomstoring heeft en snel hulp nodig heeft, dan kunt u altijd het beste bellen. Dat werkt het snelste!

Schroom niet om contact op te nemen. 
Wij hebben namelijk ervaren elektriciens in dienst die 24 uur per dag voor u klaar staan, en zijn bereikbaar op het . U kunt ten allen tijden vrijblijvend een offerte opvragen voor elektriciteit gerelateerde klussen

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100