Groepenkast vernieuwen Leiden

Waarom een groepenkast vernieuwen in Leiden en omgeving?

Er is een aantal momenten waarop u uw groepenkast moet vernieuwen. De automaat-installatie mag maar een maximaal aantal keer worden ‘aangesproken’. Daarna moet deze worden vervangen.

Daarnaast is het vernieuwen van een groepenkast meestal ook nodig als u een oud pand heeft. Als u een pand verbouwt of moderniseert, is het ook noodzakelijk, omdat u verplicht bent om de nieuwste normen op het gebied van elektra toe te passen als er wijzigingen plaatsvinden aan de elektrische installatie in uw pand. Als een groepenkast wordt aangetast, kunt u deze beter vernieuwen naar het nieuwste.

Groepenkast vernieuwen Leiden

Groepenkast vernieuwen in Leiden

Door elektra-installatiebedrijf Stroom-storing.nl kunt u uw groepenkast laten vernieuwen in Leiden en omgeving. Stroom-storing.nl is er niet alleen voor de installatie van elektra, maar het vernieuwt en renoveert ook elektra. Bovendien lossen wij problemen op die met spoed opgelost moeten worden, zoals een stroomstoring. Stroom-storing.nl werkt veilig, vakkundig en bovendien heel snel!

Groepenkast vernieuwen en andere werkzaamheden

Wilt u een groepenkast laten vernieuwen in Leiden en omgeving? Stroom-storing.nl verricht elektrawerken in en rondom verschillende gebouwen zoals verenigingsgebouwen, scholen en woningen. Dit gebeurt in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Naast de groepenkasten vernieuwen houdt het bedrijf zich bezig met: 

Als er andere werkzaamheden op het gebied van elektra-installatie nodig zijn, schroom dan niet om contact op te nemen met Stroom-storing.nl om dit te bespreken.

Elektricien Hoofddorp
elektricien Hoofddorp

Een sterke schakel in elektrotechniek

Stroom-storing.nl werkt met vakkundige elektriciens. Zij zijn goed opgeleid en werken zeer zorgvuldig en installeren veilige installaties. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk en daardoor kunnen elektromonteurs snel worden ingezet op alle dagen van het jaar. Stroom-storing.nl is dag en nacht bereikbaar, en dat op alle dagen van het jaar. Daardoor is het  een sterke schakel in elektrotechniek bij stroomstoringen en andere elektrawerkzaamheden.

Ervaren in woningbouw, horeca en het midden- en kleinbedrijf

Een groepenkast vernieuwen in Leiden en omgeving? Stroom-storing.nl heeft jarenlange ervaring en heeft zich met name gespecialiseerd als elektrotechnisch bedrijf voor werken binnen de woningbouw, de horeca en het midden- en kleinbedrijf. Door jarenlange ervaring is het bedrijf zeer kundig.

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100