Home - Diensten
Groepenkast uitbreiden Leiden

Groepenkast uitbreiden Leiden

Wanneer u een uitbreiding van elektra-apparatuur in uw pand heeft, dan kunt u het beste ook uw groepenkast uitbreiden in Leiden. Installatiebedrijf Stroom-storing.nl kan u met veel verschillende elektrawerken helpen, waaronder bij uw groepenkast uitbreiden. Stroom-storing.nl is snel, vakkundig, voordelig en zorgt ervoor dat uw elektra-apparatuur veilig is.

Over Stroom-storing.nl

Stroom-storing.nl is een allround elektra-bedrijf dat elektriciteitsnetwerken installeert in verschillende gebouwen. Of dit nu particulieren, scholen of bedrijven zijn: Stroom-storing.nl staat voor iedereen klaar. Niet alleen installeert het installatiebedrijf elektrawerken, maar het renoveert ook elektrawerken en schiet u te hulp bij problemen. Zo kan Stroom-storing.nl niet alleen uw groepenkast uitbreiden, maar u ook snel helpen wanneer de stroom uitgevallen is! Het werkgebied beslaat de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Groepenkast uitbreiden Leiden

Installing or repairing electrical panel

Groepenkast uitbreiden in Leiden en omgeving

Om stroomuitval te voorkomen, kunt u het beste de groepenkast uitbreiden in Leiden en omgeving. Dit wordt zeker aangeraden als u van plan bent om extra apparatuur te installeren. Bij de groepenkast uitbreiden wordt er een extra groep in de meterkast geplaatst. Op die manier worden elektrische apparaten over groepen verdeeld, waardoor een bepaalde groep niet te veel belast zal worden. Als een groep te veel belast wordt, kunnen de zekeringen uitslaan en dan krijgt u mogelijk stroomuitval. Voorkomen is in dit geval uiteraard altijd beter dan genezen. 

Heeft u vragen? Stroom-storing.nl kan u uitgebreid adviseren over uw groepenkast uitbreiden.

Veiligheid gewaarborgd

Alle elektrawerken worden uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving die gelden op het gebied van veiligheid. Bovendien wordt er alleen met experts gewerkt, en dus kunt u erop rekenen dat er veilige installaties worden geplaatst. U kunt dus ook op een veilige manier uw groepenkast uitbreiden!

Contact opnemen met Stroom-storing.nl

Groepenkast uitbreiden in Leiden en omgeving? U kunt contact opnemen via 0800-0100 of een mail sturen naar ons e-mailadres: info@stroom-storing.nl. Is er sprake van een stroomuitval, aarzel dan nooit om ons te bellen. Het bedrijf is 24/7 te bereiken, en als er spoed is, kan er ook in de nacht een elektricien langskomen. Dit is bijvoorbeeld het geval als u kortsluiting heeft. Schroom dus nooit om te bellen. De lijn is elke dag (en nacht) in het jaar te bereiken.