Groepenkast uitbreiden Amersfoort

Groepenkast uitbreiden in Amersfoort

Woont u in Amersfoort en overweegt u om de groepenkast in uw huis te laten uitbreiden? Alhoewel op het eerste gezicht het misschien niet een hele ingrijpende klus lijkt om een groepenkast uit te bereiden, is het wel zo verstandig dit aan een professionele elektricien over te laten, zoals Stroom-storing.nl.

In dit artikel leest u verschillende redenen waarom het verstandig is om meer groepen te plaatsen een wiens hulp u kunt inroepen bij een groepenkast uitbreiden in Amersfoort.

Electrical socket boxes inside a wooden beams frame house with basic electrical wiring

Groepenkast uitbreiden in Amersfoort, wiens hulp kunt u inroepen?

Een groepenkast is het hart van het elektrische systeem in uw huis. Wanneer een groepenkast moet worden uitgebreid is het van belang dat dit vakkundig wordt gedaan, want wanneer elektra niet correct wordt aangelegd kan het gevaarlijke situaties opleveren. U kunt het uitbreiden van een groepenkast daarom beter overlaten aan een vakman als een elektricien, of een installatiebedrijf inschakelen dat is gespecialiseerd in elektra. Er zijn veel installatiebedrijven die niet allemaal thuis zijn in elektra. Controleer daarom vooraf op de website van het bedrijf of het de diensten aanbiedt waar u naar op zoek bent, in dit geval het uitbreiden van een groepenkast. Staat dat niet beschreven in de werkzaamheden dan heeft u waarschijnlijk een installatiebedrijf te pakken wat gespecialiseerd is in het installeren van een ander technisch systeem zoals centrale verwarming.

Waarom kan het verstandig zijn om een groepenkast uit te breiden?

Er zijn verschillende redenen te noemen waarom het verstandig kan zijn om een groepenkast uit te breiden. De meest voorkomende reden is dat een groepenkast die al een tijd geleden is geïnstalleerd meestal niet is uitgerust voor alle elektrische apparaten die een modern huishouden telt. In het verleden waren een paar groepen genoeg, maar vaak is dat tegenwoordig niet meer toereikend, en kan het elektriciteitsnetwerk overbelast raken waardoor de stoppen doorslaan. Om overbelasting van een groep te voorkomen kunt u het beste de groepenkast uitbreiden. 

groepenkast uitbreiden Amersfoort

groepenkast uitbreiden Amersfoort

Waarom kan het verstandig zijn om een groepenkast uit te breiden?

Een andere reden die veel voorkomt om een groepenkast uit te breiden is een verbouwing. Wanneer u extra leefruimte hebt gecreëerd door het plaatsen van een aanbouw of uitbouw is het waarschijnlijk dat u ook daar elektrische apparaten wilt kunnen aansluiten. Het is dan verstandig om voor deze nieuwe ruimtes extra groepen te creëren. Ook als u uw garage heeft omgetoverd tot kleine werkplaats waar u veel met elektrische apparaten werkt is het aanleggen van een aparte groep geen slecht idee. 

Contactgegevens - Wie belt u voor een groepenkast uitbreiden in Amersfoort?

Wanneer het nodig is om een nieuwe groep toe te voegen in uw groepenkast of deze in zijn geheel te vernieuwen, neem dan contact op met Stroom-storing.nl. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0800-0100, wat u ook dag en nacht kunt bellen bij urgente problemen met elektra zoals een stroomstoring. U kunt zonder enige verplichting een offerte bij ons opvragen voor het snel en vakkundig uitbreiden van uw groepenkast. 

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100