Groepenkast installeren Utrecht

Wie belt u voor een groepenkast installeren in Utrecht?

Bent u aan het verbouwen en moet er een groepenkast worden geïnstalleerd? Omdat de groepenkast het belangrijkste onderdeel is van het elektriciteitsnetwerk in uw huis, kunt u een dergelijke klus beter overlaten aan een elektricien, of een erkend installatiebedrijf. Hieronder leest u wie u kunt bellen voor een groepenkast installeren in Utrecht.

Electrical socket boxes inside a wooden beams frame house with basic electrical wiring

Groepenkast installeren in Utrecht, elektricien of installatiebedrijf?

Voor het installeren van een groepenkast heeft u de diensten nodig van een elektricien. U kunt ook een installatiebedrijf hiervoor inschakelen. Let dan wel op dat het een installatiebedrijf moet zijn wat zich heeft gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen. Aangezien er meerdere soorten installatiebedrijven zijn die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in centrale verwarming of ventilatiesystemen, kunt u op hun website nagaan of het installeren van een groepenkast onder hun werkzaam valt.

Redenen waarom een groepenkast installeren noodzakelijk kan zijn

Na 30 jaar is het aan te raden om uw hele groepenkast te vervangen. De elektra kan dusdanig verouderd zijn dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. U kunt dan het beste een hele nieuwe moderne groepenkast laten installeren. Ook kan het installeren van een groepenkast nodig zijn wanneer u aan het verbouwen bent, en de elektra opnieuw moet aanleggen. De aanschaf van een elektrische auto kan ook een reden om een nieuwe groepenkast te installeren die meer capaciteit heeft dan de standaard 16 ampère.

groepenkast installeren Utrecht

groepenkast installeren Utrecht

Wat kost een groepenkast installeren in Utrecht?

De kosten om een nieuwe groepenkast te laten installeren kunnen verschillen per elektricien of installatiebedrijf. Gemiddeld gezien gaat het u tussen de 700 en 1000 euro kosten als u een complete groepenkast wilt laten installeren. Het exacte bedrag wordt bepaald door het aantal groepen dat moet worden aangelegd, het amperage van de groepenkast en het soort groepenkast. We raden u aan eerst een offerte op te vragen als u een nieuwe groepenkast wilt laten installeren.

Contactgegevens

Groepenkast installeren Utrecht? U kunt Stroom-storing.nl bereiken via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, aan de Rooseveltstraat 55. Als u een stroomstoring heeft en snel hulp nodig heeft, dan kunt u altijd het beste bellen. Dat werkt het snelste!

Schroom niet om contact op te nemen. 
Wij hebben namelijk ervaren elektriciens in dienst die 24 uur per dag voor u klaar staan, en zijn bereikbaar op het . U kunt ten allen tijden vrijblijvend een offerte opvragen voor elektriciteit gerelateerde klussen

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100