Extra groepenkast Utrecht

Wie belt u voor het installeren van een extra groepenkast in Utrecht?

Woont u in Utrecht of omgeving en bent u op zoek naar een specialist voor het installeren van een extra groepenkast? Het installeren van een extra groepenkast kan soms nodig zijn als er in de bestaande groepenkast niet meer genoeg ruimte is om een extra groep te installeren. Voor het installeren van een extra groepenkast kunt u het beste een elektricien bellen. Die kan een extra groepenkast snel en op een veilige manier monteren.

Electrical socket boxes inside a wooden beams frame house with basic electrical wiring

Extra groepenkast laten plaatsen in Utrecht, werk voor een vakman

Een groepenkast is het belangrijkste onderdeel van het elektriciteitsnetwerk in uw huis. Vanuit de groepenkast loopt alle bedrading in uw huis, en is daar beveiligd met een aardlekschakelaar. U kunt zich voorstellen dat het aansluiten van een extra groepenkast met enige zorg moet gebeuren. Een verkeerd aangesloten groepenkast kan gevaarlijk zijn en voor kortsluiting of zelfs brand zorgen. U kunt daarom het laten installeren van een extra groepenkast beter uitbesteden aan een vakman die verstand van zaken heeft. Een elektricien of een installatiebedrijf wat zich heeft in elektrische systemen zijn allebei een goede optie.

Wat kan een reden zijn om een extra groepenkast te laten installeren?

Als de bestaande groepen in de groepenkast niet meer afdoende zijn voor de hoeveelheid elektrische apparaten die in het huis worden gebruikt, kan het noodzakelijk zijn om een nieuwe groep te laten bijplaatsen. De hoeveelheid elektrische apparaten die wij tegenwoordig in huis hebben verschilt enorm van wat we slechts 30 jaar geleden aan elektrische apparatuur gebruikten. 

extra groepenkast Utrecht

extra groepenkast Utrecht

Extra of grotere groepenkast, is dat wel nodig?

Te veel apparaten op een groep kan leiden tot overbelasting van de groep, en dat is iets wat voorkomen moet worden. Met name groepenkasten in oudere huizen zijn niet al te groot en hebben vaak niet genoeg ruimte om nog een extra groep kwijt te kunnen. In dat geval is het noodzakelijk om een hele nieuw groepenkast te laten bouwen of een extra groepenkast erbij te laten plaatsen.

Contactgegevens

Extra groepenkast Utrecht? U kunt Stroom-storing.nl bereiken via het telefoonnummer 0800-0100 of via het e-mailadres info@stroom-storing.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, aan de Rooseveltstraat 55. Als u een stroomstoring heeft en snel hulp nodig heeft, dan kunt u altijd het beste bellen. Dat werkt het snelste!

Schroom niet om contact op te nemen. 
Wij hebben namelijk ervaren elektriciens in dienst die 24 uur per dag voor u klaar staan, en zijn bereikbaar op het . U kunt ten allen tijden vrijblijvend een offerte opvragen voor elektriciteit gerelateerde klussen

Stroom - storing
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100