elektricien Haarlem

Wat kan onze elektricien in Haarlem voor u doen?

Is alle stroom thuis in Haarlem uitgevallen of zou u simpelweg een lamp willen ophangen? Welke klus u ook voor ons heeft, een elektricien van Stroom-storing.nl lost het allemaal voor u op. En dan wel op een zeer vakkundige manier. Al gaat het om het plaatsen van nieuwe stopcontacten, het vervangen van schakelaars of om kabels trekken: dit kunnen we allemaal voor u realiseren.

elektricien Haarlem

Wat kan een elektricien in Haarlem en omstreken realiseren?

Het repareren van de aardlekschakelaar valt in het takenpakket van onze vakmannen op Stroom-storing.nl. De aardlekschakelaar is de schakelaar die op een automatische manier de groepenkast uitzet bij lekstroom. Deze aardlekschakelaar kunt u veilig laten plaatsen door onze vakmannen. Is uw aardlekschakelaar kapot? Onze vakman kan hem voor u repareren. Zo is de elektriciteit bij u thuis weer beveiligd.

Aanleggen van een elektrapunt en snoeren verlengen

Ook het aanleggen van een elektrapunt, bijvoorbeeld een stopcontact, valt onder onze taken. Dat kan soms heel handig zijn, als een ander stopcontact net te ver weg is. Onze elektricien geeft het elektrapunt vakkundig en veilig voor u vorm. Daarnaast kan een elektricien een snoer dat elektrisch is, voor u verlengen. Dat kan erg goed uitkomen, als uw snoer net te kort is. U kan uw stroomkabel vakkundig en op een veilige manier laten verlengen door de elektriciens van stroom-storing.nl.

elektricien Haarlem

elektricien Haarlem

Kabels trekken behoort ook tot de mogelijkheden

Het trekken van kabels behoort ook tot de taken van een elektricien. In uw nieuwbouwhuis of bij uw verbouwing moeten netwerkkabels, elektra kabels of andere kabels worden getrokken. Verplaatst u uw apparaat en wilt u de kabels niet in het zicht hebben? Onze vakman van Stroom-storing.nl helpt u graag. Voor het trekken van kabels is ervaring en handigheid nodig. De elektricien gebruikt trekveren om klussen goed en snel op te lossen. Hij kijkt altijd wat de meest handige weg is. Gaan de kabels onder uw vloer of over uw plafond? U kunt de elektricien helpen door de werkplek vrij te maken, zodat hij overal goed bij kan.

Hoe neemt u contact op met stroom-storing.nl?

U kunt een vakman met spoed in Haarlem oproepen door gratis te bellen naar 0800-0100. Ook voor klussen die minder spoed hebben, kunt u naar dit nummer bellen, maar u kunt ook mailen.

elektricien Haarlem
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100