elektricien 24/7 Haarlemmermeer

Professionele elektricien 24/7 Haarlemmermeer

Elektriciens zijn vaak nodig op momenten dat het de gemiddelde mens even niet zo goed uitkomt. U heeft bijvoorbeeld een stroomstoring om elf uur ’s avonds of om drie uur ‘s nachts. Veel mensen zouden geen zin hebben om u te komen helpen op dit soort tijdstippen. Maar dat geldt niet voor de elektriciens van stroom-storing.nl. Ook in Haarlemmermeer staan ze 24/7 voor u klaar. Wij van Stroom-storing.nl garanderen dat u. Maar wat voor opleiding volgt een elektricien nu precies?

elektricien 24/7 Haarlemmermeer

Elektricien 24/7 Haarlemmermeer: echte vakmannen

Een elektricien heeft op mbo-niveau een technische opleiding gevolgd. De opleiding genaamd elektrotechniek sluit hier perfect op aan. Er kan gekozen worden uit verschillende opleidingen. Op mbo-2 niveau kan dit de opleiding “monteur service- en onderhoud installaties en systemen” zijn. “Monteur elektrotechnische installaties” kan ook op niveau 2. Hiervoor moet minimaal VMBO KBL behaald zijn. Op niveau 3 is de opleiding “eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek” zeer geschikt. “Eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit” past ook goed bij het beroep van elektricien. Op niveau vier past de opleiding “technicus service en onderhoud elektrotechniek” of “technicus elektrotechnische industriële installaties en systemen” of een andere technische opleiding erg goed.

Op hbo niveau leiden deze opleidingen op tot elektricien

Op hbo-niveau duurt de opleiding elektrotechniek zo’n drie met eventuele verlenging tot zes jaar. Afhankelijk van het specifieke specialisme worden deze onderwerpen behandelt. Analoge techniek, regeltechniek, communicatietechniek en digitale techniek. Ook technische bedrijfskunde en industriële automatisering komen aan bod. Ook wordt alles over embedded systems en hogere energietechniek aangeleerd. Die vakken zijn nodig om het beroep van elektricien te mogen uitoefenen. Er wordt veel theorie besproken, maar elke opleiding heeft aan het einde een praktijkprogramma. De opleiding tot het beroep elektricien kan gevolgd worden als werken-leren combinatie of als voltijdse opleiding met stage.

elektricien 24/7 Haarlemmermeer
elektricien 24/7 Haarlemmermeer

Een elektricien die 24/7 voor u klaarstaat in Haarlemmermeer

Onze elektriciens in Haarlemmermeer staan 24/7 voor u klaar. Uiteraard beschikken zij over de juiste papieren en ervaring, zodat ze elke klus op het gebied van elektriciteit en installaties tot een goed einde kunnen brengen. Het vak van een elektricien is bijzonder veelzijdig en er komt veel bij kijken. Professionaliteit staat bij ons dan ook op de eerste plaats.

Contact met de elektriciens van stroom-storing.nl

Elektrotechniek is een branche die snel verandert. De meest recente ontwikkelingen worden door onze elektriciens dan ook goed in de gaten gehouden. Aanvullende scholing brengt nieuwe inzichten en vergroot het vak van de elektricien. Onze elektriciens die in Haarlemmermeer 24/7 voor u gereed staan, kunt u bereiken via het volgende telefoonnummer: 0800-0100. Er wordt zo snel gehandeld als nodig is door onze goed opgeleide vakmannen. Mailen kan ook naar info@stroom-storing.nl.

elektricien 24/7 Haarlemmermeer
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100