elektricien 24/7 Haarlem

Hoe kan de elektricien u 24/7 helpen in Haarlem?

Kunt u zelf uw klusjes in huis er niet meer bij hebben of bent u zelf niet zo handig? Als u onze elektriciens van stroom-storing.nl inzet, weet u zeker dat alles goed en veilig gebeurd! En u heeft er zelf geen omkijken naar. Onze elektriciens in Haarlem staan 24/7 voor u gereed om klussen die met spoed moeten worden gedaan voor u uit te voeren. Voor klussen die minder haast hebben, kunt u gewoon een afspraak laten inplannen.

elektricien 24/7 Haarlem

Een elektricien helpt met extra lichtschakelaars

Mocht u al enige tijd denken: wat zou ik daar graag een extra lichtknopje hebben! Onze Elektricien 24/7 Haarlem installeert binnen een ommezwaai een extra lichtschakelaar waar u hem maar hebben wilt. Ook als uw groepenkast verouderd is, kan een elektricien u helpen. Een groepenkast kan bijgeplaatst worden over vervangen worden. Laat dit maar over aan onze vakkundige vakmannen!

Een elektricien hangt uw rookmelder op

Daarnaast kunnen onze elektriciens u helpen bij het ophangen van een rookmelder. Per 2022 zal op iedere verdieping van elke woning een rookmelder dienen te hangen. Heeft u geen idee hoe u deze zal moeten ophangen? Heeft u het te druk om dat klusje er ook nog bij te doen? Geef het uit handen aan een vakman van Stroom-storing.nl. Waar u ook woont, in een appartement, rijtjeshuis of vrijstaand huis: onze vakmannen installeren de melders precies op de goede plekken van uw huis.

elektricien 24/7 Haarlem

elektricien 24/7 Haarlem

Een elektricien plaatst stopcontacten

Tenslotte noemen we hier dat elektriciens stopcontacten voor u kunnen plaatsen. Ze zijn onmisbaar voor elk huishouden. Toch kunnen weinig klussers dit zelf. De elektriciens van stroom-storing.nl hebben het juiste gereedschap en passende kennis gereed. Als u deze klus door ons wilt laten doen, geef dan goed aan wat er nog moet gebeuren. Heeft u de stopcontacten al thuis liggen? En om welke stopcontacten gaat het dan? In overleg met ons kunt u de keuze maken uit een inbouw stopcontact, opbouw stopcontact of wandcontactdoos. Tenslotte is het mogelijk om de bestaande stopcontacten te vernieuwen of deze te verplaatsen.

Contact opnemen met stroom-storing.nl

U kunt de geschikte vakman van Stroom-storing.nl oproepen voor uw klus in Haarlem door te bellen naar dit gratis nummer: 0800-0100. Onze vakmannen staan 24/7 voor u gereed om u van dienst te zijn.

elektricien 24/7 Haarlem
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100