Groepenkast of meterkast vervangen

Groepenkast of meterkast vervangen

Groepenkast vervangen? Bel ons!

Een groepenkast, stoppenkast of meterkast is cruciaal in uw huis of bedrijf. Binnen deze groepenkast komt stroom binnen en elektriciteit wordt daar over uw woning of bedrijf verdeeld. Voldoet uw meterkast niet meer aan de regelgeving? Dan is het slim om deze te vervangen. Wij regelen dit voor u van A tot Z. Een groep bijplaatsen of een kookgroep bijplaatsen is natuurlijk ook geen probleem. Bel ons!

Stroom-storing.nl is het installatiebedrijf met vakbekwame elektriciens die in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam, 365 dagen per jaar, 24/7 direct beschikbaar zijn. Neem nu contact op!

Bel nu: 0800-0100

Vakkundige elektrawerken

Stroom-storing.nl helpt vakkundig en efficiënt bij stroomstoringen en elektrawerken bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Ons werkgebied beslaat de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam, waar wij alle mogelijke elektrawerken uitvoeren voor particulieren, het MKB, instellingen, scholen, verenigen en VVE’s. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Staat het elektrawerk dat u wilt laten uitvoeren er niet tussen? Geen probleem, onze specialisten in elektrotechniek zijn u graag van dienst. Wanneer u contact met ons opneemt voorziet een van onze medewerkers u van alle gewenste informatie. Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van een elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar en dag en nacht: 0800-0100 

Al onze elektrawerken, groot en klein, worden stikt uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving die voor onze branche, en op het gebied van veiligheid gelden. 

Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100