Elektra aanleggen door (spoed) elektricien

Elektra aanleggen door (spoed) elektricien

Ervaren elektriciens door heel Nederland

Heb je kortsluiting, een (spoed) elektrastoring of heb je minder haast en wil je jouw elektra gewoon professioneel laten aanleggen door een elektricien? Onze elektriciens kunnen, ongeacht hoe moeilijk de klus ook is, u altijd helpen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bel nu: 0800-0100

Stroom-storing.nl is het installatiebedrijf met vakbekwame elektriciens die in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam, 365 dagen per jaar, 24/7 direct beschikbaar zijn. Neem nu contact op!

Vakkundige elektrawerken

Stroom-storing.nl helpt vakkundig en efficiënt bij stroomstoringen en elektrawerken bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Ons werkgebied beslaat de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam, waar wij alle mogelijke elektrawerken uitvoeren voor particulieren, het MKB, instellingen, scholen, verenigen en VVE’s. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Staat het elektrawerk dat u wilt laten uitvoeren er niet tussen? Geen probleem, onze specialisten in elektrotechniek zijn u graag van dienst. Wanneer u contact met ons opneemt voorziet een van onze medewerkers u van alle gewenste informatie. Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van een elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar en dag en nacht: 0800-0100 

Al onze elektrawerken, groot en klein, worden stikt uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving die voor onze branche, en op het gebied van veiligheid gelden. 

Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100