Diensten
Broken neon lamp

Kortsluiting of elektrastoring

Kortsluiting of een elektrastoring zijn in het belang van veiligheid en continuïteit altijd reden om snel tot actie over te gaan.
Installing electric meter

Elektra aanleggen

Wij verzorgen voor particulieren, scholen, VVE’s en het MKB alle elektrawerken bij renovatie, verbouw en nieuwbouw.
Installing or repairing electrical panel

Groepenkast vervangen

Voldoet uw groepenkast niet meer aan de regelgeving? Dan is het slim om deze te vervangen. Wij kunnen u hierbij helpen.

Vakkundige elektrawerken

Stroom-storing.nl helpt vakkundig en efficiënt bij stroomstoringen en elektrawerken bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Ons werkgebied beslaat de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam, waar wij alle mogelijke elektrawerken uitvoeren voor particulieren, het MKB, instellingen, scholen, verenigen en VVE’s. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Staat het elektrawerk dat u wilt laten uitvoeren er niet tussen? Geen probleem, onze specialisten in elektrotechniek zijn u graag van dienst. Wanneer u contact met ons opneemt voorziet een van onze medewerkers u van alle gewenste informatie. Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van een elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar en dag en nacht: 0800-0100 

Al onze elektrawerken, groot en klein, worden stikt uitgevoerd volgens de geldende wet- en regelgeving die voor onze branche, en op het gebied van veiligheid gelden. 

Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100