24/7 noodhulp

24/7 noodhulp

0800-0100
Stroomstoring 24 uursservice

Voor directe hulp bij een stroomstoring of kortsluiting in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam belt u met 0800-0100. U krijgt rechtstreeks een elektricien / elektromonteur aan de lijn die u zal adviseren. Overdag stuurt deze bij spoed direct een van onze collega’s uw kant op. Belt u na sluitingstijd dan krijgt u direct een van de dienstdoende elektriciens / elektromonteurs aan de lijn.

Storingsdienst

Een storing of kortsluiting komt nooit gelegen en vaak op het verkeerde moment. In het weekend of net na zessen op vrijdagmiddag bijvoorbeeld. Stroom-storing.nl staat 24/7 voor u klaar waar het gaat om het oplossen van technische storingen en elektra problemen.

Geen haast, wel een elektricien?

Stroom-storing.nl is meer dan een snel optredende elektricien bij stroomuitval. Naast een 24uurs elektraservices verzorgen wij alle mogelijke elektrawerken in en rondom huis, kantoren, (horeca)bedrijven, scholen en verenigingen. Wij verzorgen het aanleggen en vervangen van elektrische bedrading, het aansluiten, uitbreiden of vervangen van de groepenkast, onderhoud aan elektrische installaties, het aanleggen van binnen- en buitenverlichting, enz, enz. Al onze werken worden uitgevoerd volgens de jongste wet- en regelgeving en altijd volgens alle te hanteren veiligheidsnormen.

Eerlijk advies

Onze elektromonteurs komen alle dagen van het jaar, dag of nacht in actie om stroomstoringen of problemen aan de elektra op te lossen. Het kan gebeuren dat ze adviseren eerst voor een noodoplossing te kiezen, en het werk om een later moment af te ronden. Met deze oplossing komen we onze klanten kostenvriendelijk tegemoet wanneer werken tegen een verhoogd weekend- of nachttarief niet strikt noodzakelijk is. Uiteraard behoudt u daarbij altijd zelf de regie, afspraken worden in overleg gemaakt.

Hulp nodig?

Stroom-storing.nl is het installatiebedrijf met vakbekwame elektriciens die in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam die 365 dagen per jaar, 24 uur per dag direct beschikbaar zijn.
Contact

Wij werken in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Voor zowel het aanvragen van informatie, een vrijblijvende offerte of het melden van elektrastoring kunt u hetzelfde nummer gebruiken. Bij spoed alle dagen van jaar, dag en nacht: 0800-0100